0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Компанія Ітератор презентує Scan manager - нове програмне забезпечення для терміналів збору даних з операційною системою Windows CE.

У момент, коли ви вирішили купити термінал збору даних, перед вами постане питання - який софт може використовуватися в ТСД. А іноді до технічного фахівця приходять вже з питанням - «Ми купили ТСД. Як ним користуватися? ». Розберемося з питанням, яке ПЗ для ТСД необхідно.

Зараз все ще широко використовуються термінали збору даних з ОС Windows. Компанія Ітератор пропонує Scan manager - програмне забезпечення для терміналів збору даних безкоштовно! У нас ви можете купити термінали збору даних бу - Zebra MC 9190, Motorola (Symbol) MC 3090 і МС 3190, а також нові термінали збору даних і отримати безкоштовний мобільний додаток для ТСД в рамках пакету «Антикриза».

Драйвер терміналів збору даних Scan manager під Windows CE сумісний з будь-яким типом облікової системи, функціонує на мобільних ТСД, оснащених сканером штрих коду і сенсорним екраном.

Який функціонал у програмного забезпечення? В першу чергу це прихід (надходження) і відпустка (відвантаження) товару. Все частіше здійснюється і інвентаризація за допомогою терміналу збору даних, тому і це закриває наша програма для інвентаризації.

Scan manager, нове ПЗ для терміналів Windows CE дозволяє максимально оптимізувати процес збору, обробки і передачі даних на основний сервер, що прискорить роботу вашого підприємства, зводить до мінімуму ризики помилок в результаті впливу людського фактора.

Наше ПЗ для терміналу збору даних Scan manager Windows має дуже простий і зручний призначений для користувача інтерфейс, зрозумілий навіть недосвідченому оператору. Налаштування ТСД не займе багато часу! І головне - ми пропонуємо ПО для ТСД безкоштовно, якщо ви вирішите купити термінал збору даних у нас.

Нова програма для терміналу збору даних під Windows, як і раніше анонсований софт для ТСД Android Scan Manager, має такий основний функціонал:

- облік товарів при прийомі, відвантаженні, інвентаризації (переоблік);

- збір даних;

- перегляд даних про товар;

- пошук товару по артикулу, штрих коду або опису;

- обмін інформацією.