0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

24 червня 2021 року Міністерство фінансів України підписало наказ «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів / електронних розрахункових документів»

Одним з основних пунктів даного документа є необхідність обов'язкового фіксування в фіскальному чеку акцизної марки алкогольної продукції в формі 2D штрих коду.

Власникам фіскальних принтерів при такій ситуації турбуватися не варто в тому випадку, якщо їх касова зона вже обладнана 2D штрих сканером. Якщо ж у вас на касі використовується лінійний 1D зчитувач штрих кодів, то його необхідно буде замінити на скануючий пристрій з можливістю декодування двовимірних штрих кодів. Для таких цілей оптимально підійдуть провідні штрих код сканери Mindeo MD6600 або PayTor DS-2008. Дані штрих сканери поєднали в собі невисоку вартість з гідною якістю і хорошими технічними характеристиками.

Не обійтися без 2D сканера і власникам торгових точок з реалізації алкоголю, де касова зона обладнана стандартним касовим апаратом. Якщо ваш касовий апарат має інтерфейс підключення USB, то ви можете придбати будь-який ручний провідний скануючий пристрій з функцією читання 2D штрих кодів і шнуром USB - таких моделей сканерів штрих кодів на сьогоднішній день дуже великий вибір - як дорогих, так і бюджетних.

Якщо в асортименті вашого продуктового магазину є алкогольні напої, але придбання фіскального POS принтера неможливе в силу різних причин, а на наявному касовому апараті немає вільного USB роз'єму, то ми пропонуємо вам чудовий вихід з ситуації, що склалася! Ви можете придбати провідний 2D сканер штрих кодів з інтерфейсом підключення RS232, який легко підключити до касового апарату, що дозволить працівникові касового вузла швидко зчитувати інформацію з акцизної марки і проводити друк фіскального чека відповідно до вимог нового законодавства. Для сканування акцизу оптимально підійдуть такі моделі ручних сканерів штрих кодів з портом підключення RS232: Zebra (Motorola / Symbol) LS2208, Zebra (Motorola / Symbol) LI2208, Zebra (Motorola / Symbol) DS2208.

Для отримання більш детальної інформації телефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті, і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.